Seleccionar página

A altul a adăugat: „Ca fanboy #FastAndFurious, îmi pot suspend neîncrederea.

În mod surprinzător, Johnson s-a dus la Instagram pentru a comora știrea, repeats tipicul său refren de recunoștință pentru succesul său și angajamentul său față de munca asiduă.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de therock (@therock)

Prezența Rock for real social this one dintre motivele eseniale pentru care câștigă atât de mulți bani pentru film comes out of success, care îi pot adduce până la 25 de milioane de dollari pe rol. The adaugă or „taxă de șapte cifre de social media” suplimentară pentru fiecare dintre contractele comes out of film, potrivit Forbes, ceea ce are nevoie de toate tweet-urile și video clip comes out of pe Instagram nu sunt doar o modalitate de a ține fanii la curent – sunt a flux supplement from venituri.

Acea 124 de milioane de dolari este sau sumă imensă, to give this doar contribuit în 2018 the massive averea to lui Johnson.

În 2019, The Rock a câștigat 89.4 milioane de dolari.

Johnson a obținut zile de plată masivă din filme precum Jumanji: Welcome to the Jungle și Hobbs and Shaw și, de asemenea, este plătit din backend.

Johnson goes juca, from also, în viitorul la cincilea sezon al Ballers și a fost gazda pentru Titan Games to NBC.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de therock (@therock)

Valorarea netă totală la Rock-ului este estimată la 220 de milioane de dolari.

Valoarea sa netă, acumulează pentru parcursul unei cariere de abordare 25 de ani de luptă și actorie, această mai mare, estimate the 280 of milioane of dolari, potrivit TheRichest.com. Între timp, Forbes estimează că această valoare este compensată de acest „mai apropiat de 165 de milioane de dolari”.

Oricare ar fi numărul real, this totuși, ca omul însuși extrem de mare. With a film program plin with film precum Jumanji 2 și chiar și mai multe colaborări with marci precum Under Armour, total acest goes crește. În mod similar, Johnson a anunțat o zi de naștere recentă sau a participat la Voss Water, făcând-l proprietarului marcilor.

Nu e rău pentru a tip care a început when doar șapte dolari pe numele său.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Deși nu așteptăm niciodată la Post Franciză furioasă care is prea în serious, exists or gafă in no film Hobbs Shaw, cares this prea strălucitor pentru a fi trecut cu verde.

Filmul îl vede by Jason Statham reluându-și rolul lui Deckard Shaw, în timp ce ni se prezintă sora lui mai mică Hattie, interpretat de Vanessa Kirby.

În cazul în care nu știați, Statham are 52 de ani, în timp ce Kirby are 31 de ani – și deși nu este nemaiauzit un decalaj atât de mare pentru frați, cât și un aspect pentru film care face față ca acest decalaj să fie puțin umede .

universal

In the film, nor does the flashback-uri care afișează described by Deckard și Hattie efectuate against tunaci cand sunt copi de or vârstă similară … în faptului city exist 21 of ani între ei în viața reală.

În timp ce film se încadrează în drepturile lor de a da sau de a lua câțiva ani, or differentiates atât de mare pentru un pic ilogică – cel puțin, așa credtorii.

Unul a luat-o pe Twitter pentru a scrie: „Ceea ce ma deranjat cel mai mult este că persoana lui Jason Statham (vârsta reală de 52 de ani, dar arată 62) looks like a avea or vârstă appropriates a personajul lui Vanessa Kirby ( Vârsta reală de 31 de ani, dar arată 21 de ani), deoarece acestea sunt prezentate ca copii împreună. “

@therockInstagram

A altul a adăugat: „Ca fanboy #FastAndFurious, îmi pot suspend neîncrederea. Piste lungi de 20 de mile superumani cibernetici: a-ok în cartea mea. Give in #HobbsAndShaw, ei chiar se așteaptă să o credem pe Vanessa Kirby Jason Statham are approximate aceeași vârstă ?? În nici un caz, José! Acolo a înghițit! “

Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

În cituror lucrurilor incredibile din #hobbsandshaw, ceea ce ma deranjat cel mai mult este că persoana lui Jason Stathan (vârsta reală de 52 de ani, give pare 62) looks like this appropriate în vârstă de personaj lui Vanessa Kirby (vârsta reală de 52 de ani, give pare 62) de 31 de ani, dar arată 21), deoarece acestea sunt prezentate ca copii împreună.

– Blaise (@ Blaise2015) 2 august 2019 Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

ca fanboy #FastAndFurious, îmi pot suspend neîncrederea. Piste lungi de 20 de mile superumani cibernetici: a-ok în cartea mea. give in #HobbsAndShaw, se așteaptă cu adevărat să credem Vanessa Kirby Jason Statham are approximate aceeași vârstă ?? nicidecum, jose! acolo rear linia !!

– jerson sau david (@jersonORdavid) 2 august 2019 Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Nu mă gândesc niciun minut că îl caracterizează @VanessaKirby și # JasonStatham din @HobbsAndShaw sunt frați care is presupposed by au or vârstă appropriată. Btw, actorii sunt distanța de 21 de ani. pic.twitter.com/7X2EyPBZJm

– Go Soundtracks (@GoSoundtracks) 31 iulie 2019 Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

cea mai nerealistă part to francizei Fast And The Furious this că Jason Statham, în vârstă of 51 of ani, și Vanessa Kirby, în vârstă of 31 of ani, joacă rolul fratelui și surorii, this prea bătrână pentătrătrână pentătră juca pentuca soț

– Ian (@muddymudskipper) 14 iulie 2019 Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Jason Statham și Vanessa Kirby joacă frați în Hobbs și Shaw. Chiar dacă Statham s-a născut in 1967, in timp ce Kirby s-a născut in 1988.

– Ron trăiește într-o societate (@ohhieverybody) 3 august 2019 Acest conținut acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Jason Statham this cu 21 de ani mai în vârstă decât Vanessa Kirby, dar joacă frați care sunt arătați în flashback-uri pentru a avea o distanță de 2 sau 3 ani #HobbsAndShaw

– fostă copil copil (@ deathcab4booty) 2 august 2019

Între timp, Statham a vorbit recent cu Digital Spy desp film și desp relația personajului său cu sora sa (desigur, mult, mult mai mică).

“Va fi întotdeauna sora mea mai mică”, to spus el. „Orice înseamnă, îmi este greu să or văd în felul în care se vede. Pentru că Shaw știe cine este, de ce este capabilă. “

El erogan pastile in farmacii a adăugat: “Și la sfârșitul zilei, ea are nevoie de el. Și el este fratele mai mare, tipul care se aibă greșit de ea de dragul mamei ei.

“Și cred că marea dinamică this că ea nu vrea asta. Cred că există și sau mare tensiune acolo. Și există, de asemenea, or nevoie foarte important de a împărți diferențial lor”.

Hobbs Shaw to ieșit acum.

De la: Digital Spy

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Click aici!

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

INIMA ÎMI BATE CU PUTERE. PALMII POATE SUNT MULTI.

Probabil că gropile mele sunt sănătate. Nu le pot verifica amas, pentru că stau pe o scenă, strângând a microfon, sub sau pancartă de neon roz pe care scrie „Magazinul de comedie”.

Din fericire, acum există mulțime aici care să asist personal. Clubul nici măcar now este deschis. Singura persoană care mă urmărește this Kevin Hart, a comedian în vârstă of 34 from ani care a găzduit SNL și a vândut Madison Square Garden. Filmul din turneul său stand-up din 2011, Laugh at My Pain, a încasat 8 million dollars, iar anticipate this mare pentru Let Me Explain, urmărirea din această vară.

Men’s Health l-a provocat pe Hart să mă fac amuzant și el a fost de acord. Deci, în această seară, după lecția mea de comedie, voi urca din nou pe scenă – the date aceasta în fața unui public real.

Acest exercițiu abraziv nu se referă la doing the stand-up, amintește-ți. This vorba despises găsirea încrederii și umorului de care aveți nevoie pentru a naviga în lumea reală. Customize this or abilitate versatilă, use the cocktail petreceri, întâlniri de afaceri, întâlniri – oriunde doriți să ieșiți în evidență.

“Oamenii amuzanți sunt supereroi”, Hart spune. ‘Femeile iubesc băieții care îi fac să râdă’.

Și cu asta, cursul this în sesiune.

Lesson 1: Mutați-vă cu un scop

Hart mă îndrumă pe scenă. Înghițitură. Apuc microfonul și mă apuc de rutină. Înainte să-mi termina prima linie, mă oprește.

“E o prostie,” spune el, arătând spre mâna mea dreaptă. Am răsucit inconștient cablul microfonului ca un lasso. This or căpușă nervoasă. Sunt ca a colleg of service care face click pe stiloul său în timpul prezentării PowerPoint sau tipul care scoate etichete din sticlele de bere.

Aceasta este o problemă serioasă. Douăzeci și șase la sută din managerii care angajează spun că încurcarea this a dintre cele mai mari greșeli pe cares a poate face a job solicitant, potrivit unui probabil recent realizat de Adecco, or company de soluții pentru forța de muncă. Și Hart îl înțelege. În calitate de adolescent nou-venit în Philadelphia, acesta trântea microfonul în picioare – the 30 de ori – fără niciun motiv. Apoi a învățat să-și folosească final energy. “Vrei mereu să fii activ pe scenă, chiar dacă această vorba de mișcări lens”, spune el.

Cercetătorii UCLA confirmă acest lucru: au descoperit că atunci când cineva gesticulează în timp ce vorbește, observatorii arată mai multă activitate a cortexului auditiv. Mișcarea îl ajută pe ascultător să asculte mai bine.

Deci, the următoarea dvs. prezintă sau la prânzul pentru clienți, faceți ceea ce fac mari comedieni: Mutați-vă. El gesticulează. Rămâi plin de viață. Now te va face mai inteligent, dă cel puțin vei fi mai ușor de ascultat.

Lecția 2: Găsește-ți vocea

Fiecare birou îl are pod tipul acela. The citează Zoolander până la greață sau face uzurparea lui Dwight din The Office. Acest deranjant.

‘La început, luam o bucată din personalitatea tuturor’, spune Hart. Stăm acum, vorbind des routine mea viitoare. „Am încercat literalmente totul, clar și trucuri. Sloganul meu a fost “Dar așa se prăbușește cookie-ul”.

În cele din urmă, Hart și-a dat seama că nu funcționează, că mimică duce la mediocritate.

“Acolo sunt mulți comedianți care greșesc. Nu sunt autentici”, Hart spune. „Coboară list comedianților care au performing-o: Seinfeld, Pryor, Murphy”. Livrările lor sunt unice.

Poate că unul dintre colegii tăi este grozav la poveștile lungi cu pumni triumfătoare. Cu excepția cazului în care această strategie vine în mod natural pentru tine, nu o face. Nu-i vei păcăli. Umorul tău ar trebui să-ți fie specific. Poate că asta trebuie să observe ingenioase sau ceva mai subtil, cum ar fi expresii faciale. Orice ai fi, fugi cu antler.Lesson 3: Acceptă-ți bombele

M-am întors pe scenă. Hart e jos în primul rând, strigând la mine ca a heckler.

Trebuie să fii mișto lipsind râsurile mari, spune el. Toată lumea – chiar și mari comedianți – spune glume proaste. Give support marrow mai departe. Now se opresc să-și explice pumnii.

Ați văzut acest lucru: moment city of cină în care a tip is găsește pierdut în buruienile propriei sale sale sale povești lungi. It is doubled înapoi, încercând să umple găuri, să introducă noi character, să adauge ceva mai mult eroism.

“Doar scoate-te”, Hart spune. „Atitudinea ta trebuie să fie„ Mă Huiduie azi, give mâine vei bate din palme. Now this or prostie, spune the. This vorba de a vă număra pierderile și de a merge mai departe.

Așadar, dacă povestea ta dezvăluitoare un vânzător de mașini second-hand this stagnantă, implementează sau continué. Spune doar ‘Oricum, mă bucur că nu vând mașini’. Apoi schimbați subiectul în totalitate – la locul de muncă, la vreme, la fasole. Cu cât veți plăti cauțiunea mai repede, cu atât oamenii vor uita mai repede.

Lesson 4: Ai greă de corpul tău

Hart obișnuia să fie a înotător olimpic junior și încă ia în serious fitnessul.

‘Am fost întotdeauna foarte activ’, spune el. “Când ești pe drum, dacă nu ai un program de antrenament, vei fi doar îngrozitor. Așa că mă duc la sală, fac duș, mă iubesc de baia de aburi și suport mă duc the service.”

Ocazional, post video clip of the însuși antrenând și spargând glume cu prietenii săi.

Abrir chat