Seleccionar página

Am fost, fără îndoială, plague lună în legătură cu un copil.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Coasta de Est s-a bucurat de ceva vreme estival weekend-ul trecut și fromându-se în jur, toată lumea părea să-și scoată aspectul favorit sezonier. Tricouri, blugi ușor și clar și niște pantaloni scurți erau legați pe străzi și în parcuri. Mai presus de toate, eram încântat să-mi dezgrop sandalele și să aduc o briză pe picioare. Give dacă vă simțiți nebuni în legătură cu lăsarea canilor să respire, începeți să lucrați la ei cum.

Îndreptați-vă spre degetele de la picioare: Whoa, judecând pentru degetele de la picioare, a fost o iară lungă. Înainte de a expune accele unghii noduroase la lumina zilei, pregătiți-le. Veți dori să luați câteva minute pentru a vă spăla unghiile și a le tăia. Tăiați-le drept pentru a reduce șansele de unghii încurcate. Folosiți or foarfecă pentru cuticule pentru a îndepărta excess of skin care vă înconjoară unghiile sau faceți or pedichiură și lăsați a profesionist să take care of it.

Înmoaie pielea: apa fierbinte care se simțea atât de grozav în fiecare dimineață la duș se uză și pe pielea ta – în special la extremități, cum ar fi picioarele tale. Dacă fisurile și fisurile sunt problematică a dvs., aveți încă timp să le vindecați înainte ca sandalele și bistabilele să fie înrăutățească. Noaptea, înmuiați-vă picioarele în apă caldă timp de aproximativ one minute, înmuiați-vă skins, support freca frei ușor călătoresc și alte zone folosesc cu o piatră punte pentru a înieldepărta părți. Asigurați-vă că puteți folosi folosi bine picioarele, apoi strângeți a strat frumos de cremă hidratantă și puneți sau pereche groasă de șosete de bumbac. Repetați acest proces până când toate fissure dispar.

Alunecați-vă în pantoful potrivit: chiar dacă degetele de la picioare vă arată deja bine, this possiblity să nu fiți încă gata să expuneți picioarele accelerates pale în flip-flops. Îti simt durerhea. Ușurați-vă în sezon, punându-vă chukkas-ul pentru sezon și alegând an addition of primăvară. Desigur, potrivirea blugilor potriviti with acei pantofi user of respirat in this atât de ușoară pe cât ai crede. Iată câteva idei.

Aspectul tău nu se va folosi ușor dacă jumătatea superior this încă îmbrăcată pentru iarnă. Consultați alegerile noastre pentru cele mai tari cămăși de primăvară.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Cumpărarea costumului de baie potrivit nu este niciodată ușor de dat, poate fi mai puțin dureroasă dacă știi de unde să începi. Trucul this să găsești a costum de baie care să se potrivească tipului tău de corp și vârstei tale. Lăsați pantalonii scurți cu imprimeuri de neon la punkii adolescenți skater și găsesc ceva care vă flatează forma.

Băieți mai scurți: încercați sau pereche de trunchiuri care sunt la câțiva centimetri deasupra genunchiului. Acest lucru va creează iluzia că picioarele tale sunt mai lungi și îți vor oferi o anumită înălțime. Verificați-le din 2 (X) ist.

Băieți mai înalți: înălțimea not this problem dvs., give trebuie să vă mențineți proportiile. Obțineți or pereche care să fie prea mare și veți părea că le-ați complăcat în secțiunea pentru copii. Or pereche ca acestea de la Nautica sunt or alegere mai bună.

Băieți mai subțiri: nu vă fie rușine să fiți mai slabi. Pur și simplu alegeți sau imprimare sau or culoare îndrăzneață pentru a adăuga iluzia circumferinței. Vedeți câteva opțiuni creative de la Orlebar Brown.

Băieți mai mari: lucrați ce aveți și arătați piciorul. Câțiva centimetri deasupra genunchiului va îndepărta atenția de la secțiunea dvs. mileocie. Găsiți-vă o culoare solidă și evitați orice lucru prea luminos. From also, dacă optați pentru o centură elastică, asigurați-vă că nu se poate prea bine, altfel vă va accentua burta și va face ca paharul dvs. proverbial să se revărse plague centură. Aceste scuri clasici pants from the Tommy Hilfiger ar face trucul.

Sper că acest lucru vă ajută!

—Echipa masculină pentru stilul de sănătate

Urmați-ne pe @MensHealthStyle pe Twitter pentru mai multe răspunsuri la stilul dvs. și întrebări de îngrijire.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare distribuită de Men’s Health (@menshealthmag)

Înainte de a merge found it with the ora fericită în seara asta, mergeți found it with a kettlebell.

Ținând clopotul cu capul în jos în timp ce efectează exerciții cum ar fi apăsări, flotări și genuflexiuni provoacă mușchii din nucleul tău care vă ajută să vă stabilizați coloana vertebrală. From also, vă va acționa și mai bine decât oricând.

În legătură cu: Cea mai rapidă modalitate de a-ți flattens burta: RIPTENSITATE – a DVD of antrenament la domiciliu complet nou de la sănătatea bărbaților. Un sfat pentru a pierde 18.6 kilograms în 6 săptămâni!

Încercați-l cu instrumentul de bază Kettlebell Killer de mai jos.

1. Apăsați deasupra capului cu un singur braț de jos, în stânga și în dreapta: 1 minut pe fiecare parte 2. Ghemuit cu un singur braț de jos, în stânga și în dreapta: 1 minut pe fiecare parte 3. Curățare cu un singur braț de jos în jos, inversată alternativă, stânga și dreapta: 1 minut pe fiecare parte 4. Flotare ascendentă către alpinist: 1 minut

După ce ați terminați toate cele 7 minute de lucru, odihniți-vă 1 minut. Est sau rundă. Faceți 3 ran în total.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Sunt un om care urăște.

Știam că sunt lesbiană la 15 ani. Știam că sunt o feministă din pântece.

Am avut o mămică hippie power power care a dat un exemplu puternic un modul în care femeie pot depăși cu multe ambiții bărbaților. A muncit și a câștigat mai mulți bani decât a făcut tatăl meu, și totuși a administrat casa și l-a părăsit. Am crescut assisting the female puternice care au făcut totul și la bărbați care au provocat probleme.

A fost tatăl vitreg al celui mai bun prieten al meu care a violat-o. Teacher of male sex from the școală care a fost prince dormind cu fete minore. Propriul meu tată nu was appropriate atât de controversat, give was nebun și leneș și părea să aibă an impulse mai bun pe cât de departe was berea de casă decât munca școlară a copiilor săi.

Întâlnirile mele cu bărbații au fost mult mai negative decât oricare am avut cu femeile. A fost băiatul care ma sărutat cu forța, cel care mi-a luat virginitatea împotriva voinței mele, cel care poate mi-a strecurat ceva în băutura mea pentru a profita de mine și cel care sa întâlnit cu bunul meu prieten și bunul meu prieten și adormi. Lista continuă.

Now a fost nevoie de mai mult decât accel repertoriu pentru a stabili Opinia că bărbații sunt o specie mai mică. Am glumit că specia masculină was mai mică pe lanțul evolutiv, dovadă fiind părul excesiv și funcțiile corpului ceva mai mult grootști. Cu timpul, glume mea a devenit a subtil subton pe missinging fapt am început să-l cred. This corect să spunem că am fost "feminazi." Aș merge în jur spunându-le femeilor să nu mai ceară scuze atât de mult, pentru că bărbații nu. Am ajutat femeile să iasă din situații relaționate și abuzive cu bărbații și am ajutat pe alții să le scoată din dulap și în lumină.

"Now am avut practic nicio interacțiune cu bărbații."

Am ieșit ca lesbiană la prietenii și family mea când aveam 16 ani și am construit în mod constant sau rețea frumoasă și împuternicitoare de femei cu care m-am împărțit, am iubit și am fă dragcutoste.

În afară de întâlnire the family rare și de interacțiuniile întâmplătoare în spațiile publice, now am avut practic initiation interracțiune cu bărbații.

Primele două locuri de muncă după facultate au fost sau transmit TV pentru lesbiene și sau revistă pentru lesbiene. Am jucat într-o ligă de softball lesbiene. Am stat the baruri lesbiene. Colegii mei de muncă erau cu toții femei, prietenii mei erau cu toții femei și amanții in May.

Aveam atât de puțini bărbați în viața mea, cât și pisica mea avea să se sperie ori de câte ori cineva care a fost bărbat – proprietarul meu, fratele meu – în foarte rar ocazii thirteen pe lâng apartamentul meu. Singurul prieten de sex masculin pe care l-am permis în cercul meu interior avea un vagin. She was transgender și avea empatie uimitoare și sensibilități lesbiene. Caz de caz: găzduiam o petrecere la apartamentul meu cu aproximativ 30 de lesbiene și a tip trans și cineva a spus: “Ah, omule, cine naiba a pus pe fetele Indigo?!” Vinovatul? Persoana identă de bărbat în cameră.

Îmi trăiam fericit viața centrată pe femei până când au fost rostite trei cuvinte care să-mi schimbe viața pentru totdeauna.

‘Văd ceva’, a spus tehnician cu ultrasunete în timp ce se plimba în uterul meu cu bagheta și magică.

Hero ImagesGetty Images

Au fost câțiva ani mai târziu și, fără îndoială, sunt mai puțin exclusiv femeie. Am lucrat într-un mediu cu bărbați și a trebuit măcar să mă prefac că nu-i urăsc. I am put an inel for the și m-am căsătorit with sufletul meu pereche, or femeie minunată care nu was pe scena barului, așa că am resigned the anturajul meu lesbian de noapte. Totuși, nu-mi plăceau bărbații. I am văzut straturile de privilegiu și puterea pe care or dețineau asupra mea și a celorlalți, enough of adesea lipsită de inteligența, talented și puterea pentru a ajunge acolo unde erau.

“Ce Vrei sa spui?” soția mea l-a întrebat pe tehnicianul din biroul de imagini în acea fatidică zi de toamnă.

Dar știam. Știam înainte ca gametul să înceapă să crească în mine. Știam că avem un băiat.

„Un penis. Iată-l ”, a spus tehnician, entuziasmat în numele nostru, presupunând că și noi suntem.

Soția mea was plague lună.

“Oh, wow”, am spus, nefiind sigur cu să te simți.

Într-adevăr, m-am simțit cam urât. Am un penis în mine, m-am gândit, complet speriat la gândul asta. Am lucrat cu atâta sârguință întreaga mea viață de adult ca să nu fie așa și aici invite a bărbatului chiar în casa mea, în ajunul corpului meu.

"Am fost obligat să mă împac cu partea care urăște bărbații din identitatea mea."

În următoarele câteva luni în timp ce sunt însărcinate, m-am confruntat when îndoielile mele cu privire la bărbatul care va sosi în curând. Am fost, fără îndoială, plague lună with regard to la avea a copil. Hormonii buni curgeau și mă simțeam complet, de parcă devin mamei era destinul meu și cea mai frumoasă expresie a soției mele și a dragostei mele unul pentru celălalt. Pe de altă parte, m-am luptat cu povara creșterii unui bărbat alb. Că așa aștepta în esență la toate dorințele și nevoile unui om, chiar dacă el ar fi propriul meu fiu. În plus, pot să intru într-o zi în baia mea pentru a vedea scaunul de toaletă ridicat. Acum m-am putut descurca.

Am fost forțat să mă împărțesc cu partea urâtă a bărbaților din identitatea mea care luase or astfel de cetate în psihicul meu. Am glumit întotdeauna că aș avea o fată și o voi crește pentru a become a dig de fotbal (știind foarte bine că nu am control asupra acestor problem).

M-am îngrijorat intense și liniștit pe to parcursul sarcinii și apoi, dintr-o clipită, totul s-a schimbat. În momentul în care s-a născut fiul meu și i-am văzut fața minusculă, uimitoare, am știut că nu am nimic de îngrijorat. Eram îndrăgostit de acest mic om care s-a întâmplat să fie bărbat. Toată rea mea voință față de bărbați a dispărut în fundal, în timp ce mi-am dat seama ca nu există start modalitate de a-mi putea impune părinții acestor persoane nevinovate.

Ținându-l pe fiul meu, cu toată masculinitatea lui, nu văd un viitor misogin sau un politician plin de viață. Nu văd un viitor tată dominator sau un soț abuziv. You have a privileged care tachină oameni a căror skins in this fel de albă, al cărei gen nu este același sau a cărei casă nu this the fel de frumoasă. Văd doar o ființă umană ale cărei trăsături seamănă cu ale mele, dar care le iubesc cu fiecare fibră a ființei mele. Văd în fiul meu o ardezie goală a unei ființe umane care are potențial de a deveni un băiat incredibil și an adult bărbat și de a crea sau lume mai bine pentru alți bărbați și femei.

Desigur, ce fel de bărbat cre vate is dependent on modul în care eu și soția mea îl părințim, de modul în care îl infectează colegii și alte influențe și mentori și de ceea ce împinge culture accepting long norm behaviourally. Super că parametrii schimbători și mai maleabili în jurul a ceea ce ar putea sau ar trebui să arate masculinitatea vor allow fiului meu și altor băieți să devină bărbați cărora nu le this friction s feminine-și express p.

d3signGetty Images

De-a lungul timpului, a lucru city i s-a întâmplat acest om obișnuit. Dragostea mea pentru fiul meu a fost https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ atât de abundentă, cât s-a revărsat. M-am trezit zâmbind băieților mici de vârsta fiului meu pe care i-am văzut pe stradă. Am simțit o nouă căldură pentru băieții puțin mai mult decât în ​​vârstă decât ai mei, gândindu-mă la modul în care super să devină cineva ca băiatul de la supermarket care mai ajută mama să cumpere, sau e băchei care complex complex cui hochăchei complex de îngrijire.

Abrir chat