Seleccionar página

Am terminat și am ieșit de acolo în mai https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ puțin timp decât ar fi trebuit să ne înregistrăm la orice SUA

Pacienții din studiu au primit medicamente pentru deficit de hormon de creștere sau statură scurtă de cauză necunoscută.

"Pe baza acestui studiu observațional, riscul nu poate fi asociat cu certitudine la tratamentul cu hormon de creștere. Rezultatele trebuie confirmate și completate cu analize suplimentare," conform declarației EMA.

Oficialii FDA nu au răspuns imediat la o cerere de comentarii.

,

"Dr. P, pot merge la Viena?"

Așa a început săptămâna trecută vizita la cabinet cu pacientul meu în vârstă de 76 de ani, cu un istoric medical complex trecut, urmat de mai mulți subspecialiști, pe o gamă largă de medicamente, cu multiple probleme de sănătate active.

A dorit întotdeauna să se întoarcă în țara în care s-a născut și a plănuit să-și ducă familia acolo pentru a le arăta rădăcinile.

El și-a exprimat îngrijorarea și anxietatea cu privire la faptul că se află în străinătate într-o țară necunoscută, cu un sistem de sănătate necunoscut, departe de toți furnizorii săi de asistență medicală.

Ce se întâmplă dacă am un accident vascular cerebral în timp ce sunt acolo? Ce se întâmplă dacă am atac de cord? Ce se întâmplă dacă am pneumonie? Ce-ar fi dacă?

Chiar luna trecută, stătea în sufragerie uitându-se la televizor, când a observat brusc că nu putea vedea o parte din ecranul televizorului; apoi a dezvoltat o viziune dublă, apoi o durere de cap și, când s-a ridicat de pe scaun, s-a simțit destul de instabil pe picioare. În ciuda îngrijorării sale că ar putea avea un accident vascular cerebral, a decis să se întindă și să se odihnească o vreme în patul său.

S-a trezit din pui de somn o oră și jumătate mai târziu, simțindu-se revigorat și toate simptomele lui s-au remis.

El și-a sunat cardiologul și neurologul, ambii i-au spus că au crezut că a avut un atac ischemic tranzitor (TIA) și i-a sugerat să meargă la secția de urgență sau să vină urgent pentru a fi evaluat. El a refuzat, dar a decis să țină o întâlnire programată cu cardiologul său 2 zile mai târziu.

Ea a făcut imagini care nu arătau dovezi ale infarctelor acute sau subacute și, de asemenea, a făcut o ecocardiogramă, Doppler carotidian și un test de stres nuclear în biroul ei.

Ea i-a mărit aspirina de la 81 la 325 mg (în ciuda faptului că se afla deja pe Coumadin pentru o tromboză venoasă profundă a extremității superioare [TVP] și avea o coagulopatie urmată de un hematolog), iar neurologul său a fost de acord cu planul de management.

Totuși, am obținut toate acestea din auto-raportarea pacientului. Niciuna dintre aceste informații nu mi-a revenit din biroul subspecialistului.

Pacientul mi-a spus că medicii lui i-au spus că vor vorbi cu mine, îmi vor trimite un e-mail, îmi vor trimite diagramele.

Până în prezent, nimic.

Acum, știu cât de dificil este să comunici eficient în afara unui dosar electronic de sănătate unificat și sunt sigur că acești medici au de-a face cu timpul lor mai bine decât să tipărească o copie a notei de birou și să mi-o trimită prin fax.

Dar aceste informații par să fie critice pentru misiune pentru a-l pregăti în mod eficient și sigur pentru o călătorie la Viena.

Când pacienții mei călătoresc în străinătate, dacă mi se solicită, pregătesc un pachet care conține cele mai recente analize de sânge, EKG, imagistică relevantă, probleme medicale, medicamente, alergii. Majoritatea acestor informații sunt acum ușor disponibile într-un rezumat instantaneu conținut în dosarul nostru medical de sănătate, ușor de recuperat.

Pe măsură ce tot mai mulți dintre pacienții mei se înscriu pe portalul pentru pacienți al fișei noastre medicale electronice, le arăt cum pot, de pe orice computer, oriunde în lume, să se conecteze la sistem și să vadă informațiile de contact pentru toți furnizorii lor, ca precum și toate datele lor medicale relevante pe care le-am folosit pentru a le tipări și le-am dat în formă tipărită.

Bineînțeles, după cum știm cu toții, introducerea datelor proaste poate duce la ieșirea datelor proaste. Dacă nu știu despre modificările condițiilor sale de sănătate, despre medicamentele noi sau despre faptul că a suferit recent un TIA, m-ar putea face să-i ofer sfaturi și informații mai puțin optime pentru a le lua cu el în timp ce călătorește în lume.

Cu câțiva ani în urmă, familia mea a făcut o excursie pentru a vizita rudele soției mele în Germania și am simțit un sistem european de sănătate.

Tânărul meu fiu călărea în jurul hotelului, sărind de la pat la pat, când a zburat prin aer și a aterizat cu o bubuitură bolnavă, despicându-și scalpul larg deschis la colțul unei măsuțe de cafea.

Apăsând un prosop înmuiat rapid de sânge împotriva sfâșierii de 3 inci de pe scalp, l-am dus în holul hotelului, am primit indicații către cea mai apropiată cameră de urgență și am condus pe străzile nebunești ale unui oraș necunoscut, cu indicatoare rutiere într-un limbaj necunoscut.

Purtându-l prin ușile din sticlă ale spitalului, personalul de înregistrare a ieșit de fapt din spatele biroului și a venit la noi, căutând să ne ajute în orice fel a putut.

În ciuda faptului că nu vorbeam nici o vorbă de germană, ei au putut repede să-și dea seama ce se întâmplă (copilul cu rana sângerată a capului în brațe a fost probabil primul și cel mai bun indiciu) și, în loc să treacă printr-un proces laborios de înregistrare și, așteptând, ne-au repezit la etaj la clinica de chirurgie, unde am fost întâmpinați imediat de un chirurg și de asistenta ei.

I-au evaluat rana în timp ce ne întrebau ce s-a întâmplat, i-au verificat istoricul medical și vaccinurile și au avut lacerația închisă și îmbrăcată înainte să terminăm de vorbit.

În timp ce îi îngrijeau rănile, soția mea a plecat cu unul dintre angajații lor administrativi pentru a se ocupa de hârtii, iar ea, de asemenea, a terminat cam în același timp în care rana lui a fost închisă.

A intrat în cameră, s-a uitat la mine și a spus cât costă, rostind cuvintele.

"Doar 50 €?" Am spus cu neîncredere. (Asta înseamnă 50 de euro, sau aproximativ 70 USD astăzi.)

Nu, a spus ea că am înțeles greșit; era doar 15 € (aproximativ 21 $).

Am terminat și am ieșit de acolo în mai puțin timp decât ar fi trebuit să ne înregistrăm la orice cameră de urgență din SUA. Și cu siguranță la un cost mai mic.

Am relatat această poveste pacientului meu în speranța că îl va liniști că va fi în siguranță în mâinile sistemului de sănătate austriac. Nu l-am experimentat niciodată și nu l-am experimentat decât pe al nostru, cu excesele, ineficiențele, duplicarea îngrijirii sale, nu sunt sigur că era atât de încrezător.

"Nu poți veni cu mine, dr P?"

În timp ce mi-ar plăcea o călătorie la Viena, nu sunt sigur că îmi pot economisi timpul chiar acum. Și nu sunt sigur că să mă aibă acolo este chiar ceea ce are nevoie. Cred că ceea ce are nevoie mai mult decât orice este să aibă un tip de sistem de sănătate conectat, complet informat, centrat pe pacient, de care țara noastră lipsește.

Gândiți-vă dacă toate informațiile sale despre asistență medicală au fost disponibile instantaneu, peste tot, pentru toată lumea, indiferent de setare, indiferent de ora din zi.

Acest tip de sistem este ceea ce ar putea apărea dacă vom continua să construim o casă medicală cu adevărat centrată pe pacient și o fișă medicală electronică relevantă, eficientă și sisteme informatice inteligente, proiectate de clinician.

Deși acest lucru s-ar putea să nu-i atenueze toate anxietățile legate de a fi în străinătate și de a avea brusc o criză de sănătate, cu siguranță ar merge un drum lung spre a-l face mai sigur și l-ar aduce înapoi acasă în cea mai bună formă posibilă.

Așa cum este chiar acum, în sistemul nostru fracturat, nici măcar nu pot spune dacă unul dintre pacienții mei este vaccinat împotriva gripei și vaccinul împotriva pneumoniei în propriul nostru spital, chiar vizavi, deoarece utilizează un dosar de sănătate electronic diferit. Și cu siguranță nu pot vedea notele de birou și rezultatele testelor subspecialiștilor din comunitate care au grijă de pacienții mei.

Fără a optimiza aceste sisteme cu îngrijirea pacientului cu adevărat la centru, este puțin probabil să reparăm sistemul nostru de sănătate defect.

Nu mă înțelege greșit, nu vreau să mă mut la Viena; Vreau ca ceea ce avem aici să fie ceea ce ar putea fi, ceea ce ar trebui să fie, de dragul pacienților noștri, pentru noi ca furnizori și pentru sănătatea țării noastre în ansamblu.

,

SAN FRANCISCO, 8 decembrie – Agenții de stimulare a eritropoiezei, medicamentele pentru anemie care au vizat odată statutul de blockbuster, dar acum sunt preocuparea din ce în ce mai mare, fac obiectul discuției din acest raport exclusiv al mesei rotunde MedPage Today.

Rezultatele celei mai mari meta-analize a datelor la nivel de pacient au confirmat rapoartele anterioare de exces de mortalitate asociate cu medicamentele și afirmă cea mai recentă actualizare a ghidului privind utilizarea acestor agenți, a declarat Samuel Silver, președintele MD al unui subcomitet al Societății Americane de Hematologie. rambursare și profesor de medicină la Universitatea Michigan din Ann Arbor.

Dr. Silver a discutat despre implicațiile clinice ale celei mai recente analize ESA cu Linda Burns, MD, profesor de medicină la Universitatea din Minnesota din Minneapolis, și Peggy Peck, editorul executiv al MedPage Today.

ROCKVILLE, MD, 26 septembrie – FDA a declarat astăzi că datele timpurii dintr-un studiu german privind tratamentul cu epoetină alfa în accidentul vascular cerebral ischemic au relevat o mortalitate excesivă de 90 de zile la pacienții tratați cu medicamentul pentru anemie.

Medicamentul, Eprex, nu este comercializat în Statele Unite, dar FDA a spus că este un agent de stimulare a eritropoiezei, o clasă de medicamente care este în prezent supusă unei analize de siguranță FDA.

Rezultatele preliminare de siguranță din studiul cu 522 de pacienți au arătat că 16% dintre cei tratați cu epoetină alfa au murit în decurs de 90 de zile de la începerea tratamentului, comparativ cu 9% în grupul placebo.

Aproximativ jumătate din decesele din ambele grupuri au avut loc în primele șapte zile de tratament.

Hemoragia intracraniană a fost cauza decesului la 4% dintre pacienții din brațul cu medicament activ; a reprezentat decesul în 1% din controale.

Studiul dublu-orb, controlat cu placebo, a înscris pacienți cu AVC ischemic confirmat de RMN în zona arterei cerebrale medii. Pacienții au fost randomizați la epoetină alfa IV (40.000 de unități) zilnic timp de trei zile sau placebo.

Pacienții care erau eligibili pentru tromboliză au primit, de asemenea, tPA.

Obiectivul a fost îmbunătățirea rezultatului funcțional.

FDA a aprobat agenți de stimulare a eritropoiezei pentru tratamentul anemiei și în anunțul de astăzi FDA a menționat că tratamentul anemiei nu a fost un obiectiv al studiului german și majoritatea pacienților din studiu nu au fost anemici.

Mai mult, dozele utilizate în proces "au fost considerabil mai mari decât dozele recomandate pentru tratamentul anemiei, așa cum este descris în eticheta aprobată de FDA pentru produs."

Abrir chat